I dag lagde vi kafe på avdelinga til 1. måltid. Det sto pizzasnurrer på menyen og avdelinga ble rigget med flere småbord med duk og pynt. Barna fikk penger og måtte stå i kø for å kjøpe mat og velge seg plass og sitte. Kjempesuksess og alle spiste masse for det var gøy å handle på kafeen. Her fikk vi øvd på å stå i kø, kommunisere, balansere mat på tallerken, hente nye penger osv

 

Mandag blir vår turdag fremover og i dag gikk alle avgårde for en tur i skogen vår. Vi øvde på å gå fint på rekke to og to langs sykkelstien og holde oss inn i siden. I skogen fant vi munkelus, skolopender og biller- gøy å snu steiner og se hva vi finner under. Etter å ha vært der en stund gikk vi videre til " Landet" hvor vi lekte litt og spiste nista vår før vi tok turen ned til Lilla igjen. Deilig vær å være ute i fint vær så mange fornøyde og glade barn!

I tiden fremover vil vi fokusere på vennskap i samlingstunden.

-Hva er det å være en venn?

-Hvordan skal vi oppføre oss mot hverandre?

-Og hvordan skal vi ikke oppføre oss.

-Hvordan kjennes det ut når noen er stygge mot en.

Bamsen vår "Teddy" blir med i noen samlinger og vi forteller historier, eventyr, sanger ol om temaet.

Vi avslutter temaet med en BAMSEFEST torsdag 7 september og da kan barna ta med seg favorittkosedyret sitt i barnehagen.

I dag gikk turen oppover bakken ved MHwirth på jakt etter bjørnebær: ikke alle var helt modne enda men vi fikk plukket nok til at alle fikk smake. De var nok litt sure men det gjorde ikke noe. Vi får prøve igjen neste uke og se om flere er modne for bjørnebær er GODT!!!

Da er vi igang med et nytt barnehageår på Lilla. Mange kjente barn og voksne som gikk på bhg i fjor samt noen nye som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

De første ukene fokuserer vi på å bli kjent på avdelinga, bli kjent med barn og voksne, bli vant til nye rutiner samt leke og ha det gøy sammen.

Vi ønsker å få et godt samarbeid med foreldre så ikke vær redd for¨å spørre om det dere lurer på.

Vi gleder oss!

Underkategorier